Naponta? Hetente? Havonta?

Most csak egy röpke gondolat. Én is, mint gondolom sokan, rengeteg hírlevélre feliratkozom. Vagy nem, de kapom.  Ez eleinte érdekes is lehet, de némelyik cég szinte naponta, pár naponta ír. Ez egy idő után olyan unalmas, hogy olvasás nélkül törlöm. Nem iratkozom le, kényelemből, vagy várom, hogy egyszer hasznos lehet? Pedig néha bosszantó, ha pl. az ember külföldön kapkod a telefonja után, mert e-mail jött és fontos lehet. De csak x cég huszadik beharangozó promóciós levelét kapja. Azt különösen utálom, hogy "most csak azért írok, mert jövő szerdán majd kapsz egy fontos üzenetet, figyeld". Na ilyenkor jövő szerdán leiratkozom.

Ezért van az, drága olvasóim, hogy mi a Naturkence Webáruházban általában csak havonta egy hírlevelet küldünk. Persze az aktuális akciók, stb. is szerepelnek benne, de emellett hasznos tartalmat, recepteket  is próbálunk mellé tenni. De továbbra sem szeretnénk agyonbombázni a feliratkozókat.

Még egy gondom van. a hírleveleinket a freemail és citromail nagy arányban visszadobja. Sajnos ez a fogadó oldal hibája, ezzel nem tudunk mit kezdeni. Néha kitesszük a kezdőlapra, hogy mindenki ellenőrízhesse, megkapta az aktuális levelet, vagy nem, de ez sem megoldás. Szerintem érdemes lenne gmail-re váltani mindenkinek, de ez mindenkinek saját döntése.