Illóolajok

Régóta többen kéritek, hogy legyenek illóolajok is a Naturkence webáruházban. Na és általában, a visszajelzések alapján szélesítsük a választékot. Jelentem, igyekszünk, de nem könnyű jó minőségű, barátságos árú új termékeket hozni. Sőt, ha valami rettenetesen újdonság, előfordul, hogy ránk rohad, mert senki nem ismeri. De igazából én nagyon élvezem és vadászom is az újdonságokat, különlegességeket és mindig van valami nagyszerű ötletem. Most is van tavaszra néhány, ha valaki le nem állít..   És "küldetésnek" is gondolom ezeket megismertetni.

Szóval új illóolajok érkeztek. Jó minőségű, néhány bio olajat is találsz (garantáltan peszticid-mentes) és szeretnénk még többet is, ha keresitek. Tehát rajta, tessék vásárolni.

Úgy gondolom, az illóolaj vásárlás bizalmi kérdés. Rendkívül drága gázkromatográfiás vizsgálattal lehet ugyanis ténylegesen mérni és megállapítani, hogy tényleg nem hígított, nem olcsóbb mesterséges, vagy akár annak a növénynek az olcsóbb változatából készült (pl. borsmenta - mezei menta). Ami a jobbik eset, mert az mégis valódi illóolaj.

Címkék: illóolaj